Czy ktoś może polecić firmę

Cześć! Czy ktoś może polecić firmę, która robi sufity napinane we Wrocławiu? Zależy mi na sprawdzonej ekipie i dobrej jakości materiałach. Jakie są wasze doświadczenia?

Hej! Jeśli szukasz sprawdzonej firmy we Wrocławiu, to polecam PawBud. To specjaliści od sufity napinane wrocław. Montowali u mnie sufit w salonie i w sypialni – całość wykonali w jeden dzień, bez kurzu i bałaganu. Dużym plusem jest to, że mają szeroki wybór kolorów i faktur, a także różne opcje oświetlenia LED. U mnie zastosowali liniowe podświetlenie, które wygląda mega nowocześnie i daje super efekt w nocy. Ceny zaczynają się od 120 zł za m², ale dokładną wycenę dostaniesz po darmowym pomiarze. Co ważne, dają aż 10 lat gwarancji na swoje materiały, więc masz pewność, że sufit będzie wyglądał dobrze przez lata. Jeśli jeszcze się zastanawiasz, to warto skontaktować się z nimi i umówić na konsultację – podpowiedzą najlepsze rozwiązanie dla Twojego wnętrza. Ja jestem bardzo zadowolony i na pewno w przyszłości też skorzystam z ich usług!

2025-02-16-153156.png